Vernieuwde Albert Heijn Goudse Rijweg verrast klanten foto: Yasmin Hargreaves

Vernieuwde Albert Heijn Goudse Rijweg verrast klanten

Ingrijpende verbouwing, het nieuwste winkelconcept, een ruimer assortiment en meer zelfscankassa’s. Na 2 weken sluiting is Albert Heijn afgelopen dinsdag 30 september weer geopend – met een GIGA-schaar ! - en is Rotterdam weer een vernieuwde Albert Heijn rijker.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Walter de Ronde enthousiast. “De reacties zijn zeer positief. Klanten zijn verrast door de nieuwe, ruime inrichting en de uitbreiding van ons assortiment. Je vindt bij ons veel meer vers en natuurlijk lekker veel voordeel.“

Vers

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Het assortiment van de bakkerij groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan verse noten, vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook zijn er meer vegetarische en biologische producten.

Innovaties

Albert Heijn Goude Rijweg inspireert klanten nu nog meer met grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. De winkel heeft het aantal zelfscankassa’s uitgebreid naar zeven.

Albert Heijn Goudse Rijweg is elke dag van de week open van 8:00 tot 22:00 uur.

Oké, die broden zien er heerlijk uit, straks even kijken of er nog wat ligt …..

Share:
Redactie

| Auteur

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.