Elke maandag tussen 5 en half 7 kan je hem vinden op het Schuttersveld. Camiel Hageman staat klaar met hesjes en een bal. Voetbal je met hem mee? Dit is het Voetbalproject 010.

Crooswijk beweegt!

  • Geplaatst: 14-07-2021

Voor corona zag je hem wellicht door de wijk fietsen. Want Robbie van Beers wilt graag weten hoe hij jou kan helpen. Vanwege corona werkt hij momenteel grotendeels vanuit huis, maar zijn doel is hetzelfde: bewoners van Kralingen-Crooswijk activeren om te bewegen.

Yoga met LEF!

  • Geplaatst: 14-07-2021

Yoga met LEF!, gelegen achter de Rusthoflaan in Crooswijk, bestaat al 8 jaar onder de bezielende hoede van Monique van Driel. Het wordt binnenkort overgenomen door yogadocent Myrte van Zutphen en omgedoopt tot Samtosha Yoga.Een vrouw met hart voor de wijk blaast het yogacentrum nieuw leven in!

Pleuriszooi

  • Geplaatst: 14-07-2021

Zwerfvuil is een veel voorkomend probleem, ook in onze wijk. De Crooswijker besteedt daar veel aandacht aan. De Crooswijker ontmoet Giulia Gualtieri uit Oud Crooswijk. Giulia stoort zich mateloos aan de buren die steeds hun afval uit het raam gooien aan de Crooswijksestraat.

Een plekje in je eigen wijk waar je gewoon een boek uit een kastje kunt plukken en lekker kunt gaan lezen. Welk kind wil dat niet? Het kan sinds 3 juli aan de Boerschaplaan, want daar werd die dag een Leestuintje geopend. Een initiatief van buurtbewoonster Olga Sterenshis. Uiteraard was De Crooswijker erbij!

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.