Groot interview

  • Geplaatst: 09-10-2023

Afgelopen zomer is Crooswijk vaak in het nieuws geweest. In de week van 24 april 2023 werden omwonenden aan de Crooswijkseweg verrast met vier bomexplosies.
Het zorgde voor veel onrust, angst en rumoer in de wijk. Buurtbewoners voelen zich daardoor extra onveilig in de wijk en zitten met veel vragen in hun maag.
De Crooswijker ging in gesprek met operationeel expert wijken (Crooswijk en Kralingen) Adil el Fakih (38).
Na jarenlang met veel plezier werkzaam te zijn geweest als wijkagent in de Schilderwijk in Den Haag, werd het voor Adil tijd om de prikkels elders op te zoeken.

Pleuriszooi

  • Geplaatst: 08-10-2023

Zwerfvuil is een veel voorkomend probleem, ook in onze wijk. Daarom besteden wij bij iedere editie er veel aandacht aan. Hoe kunnen we gezamenlijk het zwerfvuil stevig aanpakken? Op deze regenachtige dag ontmoet de Crooswijker Eduard Lagemann die sinds 2019 in Rubroek woont.

Wanneer je in de stad woont behoort een waakhond of een stel ganzen niet altijd tot te mogelijkheden. Hieronder lees je hoe je je waardevolle spullen beschermt en inbrekers afschrikt. Stel je zelf de vraag; wat is de moeite van het beschermen waard? Dat kunnen ook dingen zijn die voor jou van emotionele waarde zijn en op het eerste gezicht niet interessant lijken voor een dief. Denk aan:

Het Schuttersveld is de locatie om elkaar op 26 augustus te ontmoeten tijdens het buurtfeest Crooswijk op Stelten. Het feest duurt bijna de hele dag.

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.