Koningsdag 27 april 2021 in Crooswijk met Jazz en Tompoezen!

entertainment
nico-jazz
Datum: 2021-04-27 12:00 - 13:00

Locatie: verzorgingshuizen Hoppesteyn en Rubroek

Ook dit jaar gaan Jazz in Crooswijk, Stichting Crooswijk en Bakkerij RIF er weer een feestje van maken. Met de ouderen!

Koningsdag 2021 zal voor verzorgingshuizen Hoppesteyn en Rubroek feestelijk beginnen, met een liveconcert en het uitdelen van heerlijke tompoezen.
Vorig jaar was het evenement een groot succes en gaf het de ouderen een positieve start van Koningsdag. Daarom weer opnieuw een Jazz in Crooswijk live concert in de binnentuinen van de verpleegverzorgingshuizen in Crooswijk, waar een heerlijke tompoes van bakkerij Rif uitgedeeld gaat worden aan de bewoners

Stichting Crooswijk is in 2019 gestart met het organiseren van activiteiten rondom Koningsdag Crooswijk en staat dit jaar staat in het teken van het verhogen van de onderlinge contacten in de buurt door een combinatie van online en offline activiteiten, volgens de geldende maatregelen.

Al meer dan 10 jaar organiseert Jazz in Crooswijk concerten om bewoners uit de wijk Crooswijk en daarbuiten te laten genieten van jazzconcerten, die tegelijkertijd toegankelijk, origineel en verrassend zijn. 


De band The Funk Sweep was vorig jaar zo enthousiast over de optredens, dat ze dit jaar graag weer terugkomen. Met jazzy en funky ritmes en de helende, opbeurende, positieve eigenschappen van muziek, maken ze los wat vast zit.
The Funk Sweep zal bij beide verzorgingshuizen een optreden van een uur gaan verzorgen.

Woningsdag Crooswijk voor ouderen wordt mede mogelijk gemaakt in een geweldige medewerking met het dagbestedingspersoneel verzorgingshuizen Hoppesteyn en Rubroek
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariëlle de Jong van Stichting Crooswijk. 06 – 26 160 197, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Alle datums


  • 2021-04-27 12:00 - 13:00

Powered by iCagenda

Nieuwsbrief

Contact

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.